neljapäev, 15. november 2018


      Käes on jälle oktoobrikuu...samuti raamatukogupäevad ja koolivaheaeg. Sellel koolivaheajal lahendasime viktoriine nii arvutist kui ka raamatutest vastuste otsimisega. Samuti sai ka selleks aastaks suvine PÄRLIMÄNG otsa ja seda tähistasime pärlitest ehete valmistamisega. Lapsed said endale meisterdada mitu kaunist pärlitest käevõru ja muidugi maiustada kommidega.

   Koolivaheaja sisse mahtus ka seekordne ettelugemispäev, mida tähistasime koos lasteaialastega. Lugemiseks valis raamatukoguhoidja lastekirjanik Tiia Selli raamatu "Pelle parim päev". Pelle on väike tegus poiss, kes teab alati, mida ta tahab. Mis sellest, et emme ja issi mõnikord teistmoodi tahavad. Lapsed kuulasid väga hoolega ja tähelepanelikult ja vastasid ka küsimustele juttude kohta.

   Põhjamaade raamatukogunädala raames käis meie raamatukogus külas lasteaia vanem rühm. Hommikuhämaruses ja küünlavalguses luges raamatukoguhoidja lastele ette ühe soome muinasjutu raamatust "Põhjamaade muinasjuttude kuldraamat". Jutt "Sipelgas läks arsti juurde" jutustab vaprast ja väga hoolitsevast sipelgaemast, kes armastab väga oma last ja päästab tema elu. Lapsed kuulasid huviga ja said kaasa ka ühe toreda trollipildi, mida rühmas värvida.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar